PSG till CL-semifinal. Foto: TT

Skrällen: Lyon ute ur Champions League

Dominanten Lyon jagade sin sjätte raka Champions League-titel.

Istället åkte laget sensationellt ut redan i kvartsfinalen efter ett självmål av Wendie Renard i returen mot PSG.

Lyon vann första kvartsfinalmötet med PSG med 1-0 då lagkaptenen och veteranen Wendie Renard gjorde matchens enda mål.

I returen, som har skjutits upp i flera veckor på grund av ett coronautbrott i Lyon, skulle hon också spela en huvudroll – men inte i någon positiv bemärkelse.

I den 61:e minuten styrde Renard bollen i eget mål vilket betydde 2-1 till PSG. Då hade Lyon redan tappat den 1-0-ledning som Catarina Macario fixat redan efter knappt fem minuter.

PSG:s seger gav en plats i semifinalen på fler gjorda bortamål. Där ställs det franska huvudstadslaget mot Barcelona. I den andra semifinalen möts Bayern München och Chelsea.