Uppgift: Så startar Sverige mot Tyskland

2 objekt

Det blir den väntade startelvan som Sverige ställer upp med i premiärmatchen mot Tyskland. Enligt uppgift till Fotbollskanalen väljer Pia Sundhage att ställa upp med startelva som hon spelat med i de tre senaste träningslandskamperna.

Det blir inga överraskningar i Sveriges startelva. Magdalena Eriksson, som annars lyfts fram som alternativ på vänsterbacksplatsen får inleda på bänken.  Det gäller även anfallaren Stina Blackstenius, som inte heller finns med från start, detta uppger fotbollskanalen.se.

Sverige har under en veckas tid varit på plats i Nederländerna och då tränat med precis samma elva. Pia Sundhage uppgav under söndagens presskonferens att hon hade sin elva klar för sig och att spelarna visste vad som gällde i premiärmatchen mot Tyskland.

Sveriges startelva:

Hedvig Lindahl - Jessica Samuelsson, Nilla Fischer, Linda Sembrant, Jonna Andersson - Kosovare Asllani, Caroline Seger, Lisa Dahlkvist, Olivia Schough - Fridolina Rolfö, Lotta Schelin.

Så arbetar vi på SVT Sport

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer.