Stjärnornas stöd till Zlatan efter skadan

Uppdaterad
Publicerad

Säsongen kan vara över för Zlatan Ibrahimovic efter skadan i torsdags. Nu stöttas svensken av både fotbollsstjärnor och före detta klubbar.

Det var i Europa League-semifinalen mot Anderlecht för två dagar sedan som Zlatan Ibrahimovic landade illa efter en luftduell och tog sig för knät. Svensken tvingades bryta matchen, där United till slut ordnade en semifinalplats.

Direkt spekulerades det hur allvarlig skadan är, och Sky Sports skrev under fredagen att säsongen är över för anfallaren.

Efter skadesmällen har flera gamla lagkamrater till Zlatan skickat sitt stöd på sociala medier. På Instagram skriver brassen Thiago Silva, som spelat med svensken i både Milan och PSG, några uppmuntrande ord.

”Styrka till dig min bror Zlatan i denna svåra tid. Jag älskar dig min vän”.

Silva-tweet

”Tack vare dig lärde jag mig vad det innebär att vara professionell. Och den proffsiga attityden kommer få dig att komma tillbaka till planen mycket starkare”, skriver förre Milan-lagkamraten Kevin Prince Boateng.

Prince-tweet

Zlatan Ibrahimovic gamla Milano-klubbar Milan och Inter skickar också hälsningar till sin förre skyttekung. ”En gång en krigare, alltid en krigare. Krya på dig och kom tillbaka snart, Zlatan”, skriver Milan.

milan-tweet

”Riktiga vinnare som du ger aldrig upp. Forza Zlatan Ibrahimovic”, skriver Inter.

Inter-tweet

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.