Inför VM: Svenskarnas tunga lördag

Emil Forsberg blev utvisad när Leipzig föll, Victor Nilsson Lindelöf satt på bänken i 90 minuter och i Toulouse blev Ola Toivonen inbytt i 84:e medan Jimmy Durmaz agerade bänkvärmare hela matchen.

Nej, det var ingen höjdarlördag för de förväntade VM-svenskarna i Europa.

Med mindre än två månader kvar till VM-premiären i Ryssland är det situationen i klubblagen knappast harmoniskt för flera av de som förväntas leda det svenska landslaget i sommar.

Forsberg är förtvivlad över det röda kortet. Foto: TT.
Victor Nilsson Lindelöf. Foto: Bildbyrån
  • Ola Toivonen luftades i slutminuterna när Toulouse lyckades försvara sin 2-0-ledning mot Angers...
Ola Toivonen. Foto: TT Nyhetsbyrån
  • ...  Och på Toulouse-bänken blev Jimmy Durmaz kvar hela matchen.
  •  Mikael Lustig inte med i matchtruppen när Celtic förlorade med 2-1 mot Hibernian.
  • Sebastian Larsson spelade hela matchen när Hull spelade 5-5!!! mot Bristol City.
  • Albin Ekdal blev inbytt för Hamburg i 1-0-segern mot Freiburg. Ekdal fick dock endast 16 minuter på plan.