Varberg firar efter 2-0 Foto: Bildbyrån

Varberg form håller i sig – tolv matcher utan förlust

Uppdaterad
Publicerad

Varbergs inledning i Superettan är något utöver det vanliga. Idag kom lagets tionde seger på tolv matcher, och laget är fortsatt obesegrat.

Norrby hade chansen att knappa in på Varberg i Toppen i och med en seger idag. Men det blev ingen lätt uppgift för tabelltrean, Varberg vann med 3-2 och drygade ut sin serieledning.

Redan i sjätte minuten kunde Varberg göra 1-0 genom Nahom Girmai Netabay, en ledning som stod sig halvleken ut. I andra kom sedan det matchvinnande rycket för Varberg. I den 54:e minuten satte Perparim Beqaj 2-0, och tolv minuter senare kunde Astrit Seljmani trycka dit 3-0.

Norrby fick visserligen in en reducering bara sju minuter senare genom Didric Andersson, och på tilläggstid kom även 3-2 när Andersson slog till igen efter ett inlägg. Men närmare än så kom inte Norrby, utan Varberg vann med 3-2.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.