Varbergs lagkapten Astrit Selmani. Foto: Bildbyrån

Varbergs succéspelare skadad – missar spel mot Blåvitt

Uppdaterad
Publicerad

Varbergs lagkapten och succéanfallare Astrit Selmani kommer inte till spel i kvällens match mot IFK Göteborg på grund av en skadekänning i ”nedre kroppen”.

– Det är en liten känning i nedre kroppen, som gör att jag får avstå, känner att det inte är idé att riskera någonting, säger Selmani till SVT Sport.

Den 23-årige anfallaren som stod för två mål och en assist när Varberg besegrade Helsingborg i premiären var förtegen om detaljerna runt skadan och valde att använda sig av hockeyspråk för att beskriva vad som hänt.

–Jag testade precis innan och kände att det är inte värt det, det är en lång säsong och med mitt krävande spel så vill jag inte riskera någonting.

– Klart det är jobbigt, men nu får vi ta ett uppehåll idag och försöka komma tillbaka starkare på söndag, säger Selmani.

Klipp: Här är Varbergs mål i premiären (15 juni 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.