Vattenspridaren går igång – träffar Malmös målvakt i ansiktet. Foto: Bildvyrån

Vattenspridaren går igång – träffar Malmös målvakt i ansiktet

Malmö hade nästan vunnit mot Ballymena på förhand så det mest spännande med matchen var inte Malmös övertygande 4-0-vinst eller Behrang Safaris kanonmål, utan när vattenspridaren drog igång och träffade den vikarierande målvakten Dusan Melicharek rätt i ansiktet.

Malmö var, precis som i det första mötet, fullständigt överlägsna mot Ballymena från Nordirland.

7-0 från det första mötet följdes upp med 4-0 i det andra. Totalt 11-0 alltså för Malmö som kunde jogga sig igenom stora delar av den andra matchen.

Europa League

Det mest spännande från matchen var i stället det flera minuter långa uppehållet tidigt i den andra halvleken när vattenspridaren gick igång vid Malmös målvakt Dusan Melicharek. Den första strålen gick åt motsatt håll men när han skulle gå fram och försöka få stopp på den drog en andra stråle igång – den träffade Melicharek i ansiktet.

Safari inledde med drömmål

En komisk touch på en match som bara hade ett lag.

Men vad gjorde det? Malmö fortsatte göra mål – Romain Gall slog in slutresultatet 4-0 på straff.

Matchens delikatess var däremot Behrang Safaris 1-0-mål – den före detta landslagsspelaren tryckte till på halvvolley utanför straffområdet och skottet gick rätt upp i nättaket.