Watford forcerade in kvitteringen till 3-3 på stopptid. Foto: Bildbyrån

Watford grusade Liverpoolseger i 94:e

Liverpool hade vänt matchen och gick mot tre poäng.

Då slog Watford till med ett 3-3-mål i 94:e minuten – och lagen fick dela på poängen.

Målkalaset i Premier League fortsätter. Efter sju mål i gårdagens premiär räddade Watford en poäng i slutminuten mot Liverpool under lördagen.

Kvitterade i 94:e

I fjärde förlängningsminuten kvitterade hemmalaget när Miguel Britos nickade in 3-3 från mållinjen efter att Liverpoolmålvakten Simon Mignolet styrt upp bollen i ribban i samband med en hörna.

Dessförinnan hade Watford fått en drömstart när Stefano Okaka nickade in 1-0 i åttonde minuten. Liverpool kvitterade, men hemmalaget kunde ändå gå till halvtidsvila med 2-1-ledning efter att Abdoulaye Doucouré gjort mål på en retur.

Salah presenterade sig

I andra halvlek vände Liverpool matchen. Nyförvärvet Mohamed Salah ordnade först straff som Firmino satte, sedan gjorde han själv 3-2 när han tryckte in bollen efter att Firmino försökt lobba in bollen.

Liverpool var sedan en ribbträff från 4-2 – men istället fick Watford sista ordet och tränaren Jürgen Klopp kunde uppgivet bara ruska på huvudet.