Young United-hjälte med dubbla drömträffar

Ashley Young blev stor hjälte för Manchester United med dubbla drömmål i kvällens 4-2-seger mot Watford.

Victor Lindelöf spelade 90 minuter igen och fick stopp på Watfords skyttekung Richarlison.

United var segstartat på Vicarage Road. Men när Ashley Young fick lagets första riktiga målchans med 20 minuter spelade så såg han till att förvalta den. 32-åringen fick en drömträff med en halvvolley från 20 meter – otagbar för Watford-målvakten Aurelio Gomes när den ven in i nät intill stolpen.

När United fick en frispark från 25 meter bara fem minuter senare lyckades Young sedan förhandla till sig den av Paul Pogba – och det blev lyckat. Young skruvade upp skottet i krysset bakom en ställd Gomes.

Innan halvleken var över hade också Anthony Martial satt 3-0-målet efter slarv i Watford-försvaret.

Zlatan hoppade in

Victor Lindelöf – som utsågs till matchens lirare i senaste ligamatchen mot Brighton – spelade hela matchen och stod för en stark insats när han stängde ner Watfords skyttekung Richarlison i man-man-spelet.

SE

DE

Watford skapade nerv i andra halvlek när man reducerade till både 1-3 och 2-3. Men Jesse Lingard dödade matchen i slutminuterna med en soloräd över 60 meter där han till slut pricksköt in 4-2.

Zlatan Ibrahimovic hoppade sedan in och spelade matchens sista fem minuter.

Lindelöf får åtta i betyg på en tiogradig skala av lokaltidningen Manchester Evening News. Endast matchhjälten Ahsley Young får högre med en nia.