West Hams lagkapten Mark Noble stannade upp och tittade på fyrverkerierna. Foto: AP

Här stoppas fotbollsmatchen – på grund av fyrverkerier

Uppdaterad
Publicerad

Det slog inte direkt gnistor om spelet.

Men i den 16:e minuten av gårdagens FA-cupmöte mellan West Ham och Stockport County stoppades plötsligt matchen – på grund av ett rejält fyrverkeri utanför arenan.

Det var kanske inte det fyrverkeri som fansen hade önskat på Edgeley Park i går när West Ham slog Stockport County med 1-0 i FA-cupens tredje omgång.

Men en dryg kvart in i matchen, vid ställningen 0-0, blåste domaren Mike Dean av spelet tillfälligt samtidigt som en stor mängd raketer exploderade i skyn. Förvirrade spelare kunde bara titta på och efter en kort paus återupptogs matchen.

Senare rapporterade brittisk media att fyrverkerierna var en hyllning till en 15-årig pojke från Stockport som ligger på sjukhus i kritiskt tillstånd. Detta efter att ha blivit påkörd av en polisbil under julhelgen.

Stockport County logo

Stockport County

0 - 1

West Ham United logo

West Ham United

Edgeley Park, Stockport
Publik: 0
Domare: Michael Dean

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.