Förvåningen lyser ur Zlatans ögon efter det gula kortet mot Swansea under söndagen. Foto: TT Nyhetsbyrån.

Zlatan ber om ursäkt för missad match

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic drog på sig säsongens femte gula kort i segermatchen mot Swansea och är avstängd i Manchester Uniteds hemmamöte med Arsenal den 19 november. Den svenske storstjärnan grämer sig över att missa stormatchen.

– Jag ber om ursäkt för att jag är avstängd i nästa match. Jag önskar att jag inte var det eftersom det är en match jag verkligen ville spela, säger Zlatan till klubbens hemsida.

Han har ingen förståelse för det gula kortet, som uppkom i en närkamp med Swanseas Leroy Fer som han ramlade över och fick skon upp i ansiktet på honom.

– Varje gång jag försöker spela mitt spel genom att vara stark och tackla får jag ett gult kort.  Jag vet inte var förklaringen var för jag tror att jag var för trött och hörde inte vad domaren sade, säger Zlatan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.