Zlatan Ibrahimovic gjorde sin första match från start för Los Angeles Galaxy.

Då blev svensken matchhjälte, med matchens enda mål.

Kvällens ligamöte mot Chicago är Zlatans första start sedan den 26 december. Då startade han för Manchester United mot Burnley.

I kväll startade han tillsammans med Ola Kamara på topp.

I den 33:e minuten sprang svensken till sig ett friläge – men han avslutade tamt rakt på målvakten.

Precis före halvtid fick han ändå utdelning. Zlatan höll sig framme på ett inlägg från Ashley Cole och nickade in 1-0 från nära håll för Galaxy på tilläggstiden och Galaxy gick till halvtidvila med 1-0-ledning. Det var Zlatans tredje mål för nya klubben.

Spelade 80 minuter

Till den andra halvleken tog Zlatan ett större defensivt ansvar för att skydda ledningen och han var nere på flera fasta situationer och nickade undan bollar.

Med kvarten kvar att spela fick han dock ett jätteläge att bli tvåmålsskytt. På en höjdboll nickas han in i straffområdet av Jonathan dos Santos. Men när svensken försökte placera in bollen vid bortre stolpen klev Chicagos målvakt fram med en bra räddning.

Kort därefter, i den 80:e minuten, lämnade Zlatan planen och Galaxy höll ut för 1-0-segern.