Zlatan fick alla att skratta som gäst hos amerikanska talkshowvärden Jimmy Kimmel. Foto: ABC

Zlatan gäst hos Kimmel: ”Jag ska till VM”

Uppdaterad
Publicerad

Ännu en gång har Zlatan Ibrahimovic skickat en hård bredsida till förbundskapten Janne Andersson. Den här gången i talkshowen The Jimmy Kimmel Show igår kväll.

Efter en del frågor och skämt kring hans succéartade ankomst till MLS och LA Galaxy så frågade Jimmy Kimmel om Zlatan ska till VM och Zlatan svarade då till stort jubel från publiken i tv-studion:

– Jag ska till VM.

Kommer det vara med fotbollsskor eller vanliga skor på fötterna?

– Jag sa precis att jag ska till VM. Mer kan jag inte säga nu för då blir folk galna. Men ett VM utan Zlatan är inte ett VM, sa Zlatan Ibrahimovic till Jimmy Kimmel.

Sveriges förbundskapten Janne Andersson tar Ibrahimovics senaste uttalande med ro.

– Skulle han ändra sig är han välkommen att ringa, säger Andersson till Dagens Nyheter.

Det är tredje gången på kort tid LA Galaxy-anfallaren pratar om VM. Men förbundskaptenen verkar inte störas av anfallarens uttalanden.

– Någon sade att ”nu blir du väl lite sur att Zlatan gjorde mål för nu väcks frågan igen?”. Jag tycker tvärtom att det är jätteroligt att det går bra för Zlatan. Precis som att det är kul att det går bra för (Pontus) Wernbloom. Hur ska jag tycka att det är negativt?

CSKA Moskva-spelaren Wernbloom har, precis som Zlatan, slutat i landslaget.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.