• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Zlatan Ibrahimovic. Foto: TT Nyhetsbyrån.

Zlatan: Skyhöga chanser att jag spelar VM

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att flörta med landslaget.

Svenskstjärnan skriver på Twitter att chanserna att han spelar VM är ”skyhöga”.

Det är en diskussion som kommer att pågå fram till den 15 maj när förbundskapten Janne Andersson tar ut den svenska truppen till VM i Ryssland. Zlatan Ibrahimovic slutade i landslaget efter EM 2016, men har sedan årets övergång till MLS och LA Galaxy börjat flörta frekvent om en återkomst i Blågult.

Dels eftersom han sedan skadefrånvaron har börjat spela fotboll igen, och dels eftersom han efter gårdagens mål mot Chicago nu har gjort tre mål på tre matcher i MLS.

Och i dag gjorde den svenske anfallsstjärnan sitt för att spekulationerna ska eskalera.

”The chance of me playing in the World cup is skyhöga”, twittrade Ibrahimovic. Det vill säga: chanserna att jag spelar VM är skyhöga.

s

För förbundskapten Janne Andersson finns bara ett förhållningssätt.

– Att respektera det beslutet han (Zlatan) tagit att han slutat i landslaget, sade Janne Andersson i en intervju med SVT i slutet av mars.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.