Harry Kane. Foto: Bildbyrån

Harry Kane: ”Det gör ont”

Uppdaterad
Publicerad

England hade en 1-0-ledning, men förlorade semifinalen mot Kroatien med 2-1 efter förlängning. Och det var en besviken Harry Kane i England direkt efter matchen.

– Det gör ont. Det kommer göra ont ett tag, säger han.

Kroatien vann semifinalen mot England efter Mario Mandzukic 2-1-mål i förlänging och är klara för sin första VM-final någonsin.

Och Englands anfallsstjärna Harry Kane var förståeligt nog besviken efter förlusten.

– Det är tufft, vi jobbade hårt och fansen var fantastiska.

Efter att ha fått en bra start med en tidig ledning efter en frispark från Kieran Trippier sjönk de tillbaka och Kroatien tog över spelet. 1-1-kvitteringen var logisk och när sedan Mario Mandzukic gav Kroatien ledningen i förlängningen var matchen avgjord.

– Det var en tuff match. Det var en 50/50-match och vi kan titta på saker vi kunde gjort bättre, säger Harry Kane efter matchen.

– Det gör ont och det kommer att göra ont ett tag. Samtidigt har vi gjort en fantastisk insats och gått längre än vad någon trott.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.