Experten Daniel Nannskogs VM-elva Foto: BIldbyrån/SVT Grafik

Här är expert Nannskogs VM-elva

Uppdaterad
Publicerad

62 VM-matcher har spelats.

Nu har experten Daniel Nannskog bestämt sig och tagit ut sin drömelva i VM.

Endast två matcher kvarstår av årets fotbolls-VM, inte vilka som helst utan bronsmatchen mellan Belgien och England och den stora finalen där Frankrike och Kroatien gör upp om guldet på söndag.

Och det är spelare i topp fyra-lagen som dominerar expert Daniel Nannskogs VM-elva. I mål har han valt Englands Jordan Pickford, han har tagit ut en trebackslinje med fransmännen Samuel Umtiti och Raphaël Varane samt kroaten Sime Vrsaljko. Nannskog formar ett femmannamittfält med rappa yttrarna Kylian Mbappé, Frankrike, och Eden Hazard, Belgien – de får sällskap av tajmnings- och brytningssäkre fransmannen N'Golo Kante, kroatiske kaptenen Luka Modric och Ivan Rakitic som avgjort två straffläggningar.

Belgiens Romelu Lukaku bildar anfallsduo med valet som sticker ut, Rysslands Artem Dzyuba tar sig in i Nannskogs VM-elva.

Vad tycker du om Nannskogs VM-elva? Rösta här nedan i artikeln.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.