Foto: SVT

Så gör du för att skaffa SVT:s VM-app

Uppdaterad
Publicerad

Nu är den här: SVT:s VM-app.
Har du en smart telefon eller surfplatta kan du nu ladda ner VM-appen och ta del av spelscheman, livesändningar och matchklipp ur flera olika kameravinklar.

Förutom att SVT storsatsar på fotbolls-VM i tv-rutan, Play, text-tv, sajten och sociala medier finns det också en VM-app som man kan ladda ner till sin telefon eller surfplatta. I appen kan man se alla SVT:s matcher direkt, man kan även se mål och situationer från den kameravinkel man själv önskar. Dessutom finns resultat, statistik, tabeller, fakta om alla lag och spelscheman.

Appen hittar du genom att söka efter exemeplvis ”SVT” i din telefons/surfplattas programvarubutik (exempelvis App Store eller Google Play). Den är gratis att ladda ner.

I dagsläget är det en första version av appen som finns tillgänglig. Vi jobbar hela tiden på förbättringar så håll utkik efter uppdateringar.

Tyvärr är materialet i appen inte tillgängligt utanför Sveriges gränser. Appen innehåller klipp och livesändningar som är begränsade av våra rättigheter.

Läs mer om appen i ”Frågor och svar om fotbolls-VM i SVT”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Fotbolls-VM i Brasilien

Mer i ämnet