Caroline Hedwall fortsätter storspela Foto: TT

Stark klättring av Nordqvist – ligger femma

Uppdaterad
Publicerad

Anna Nordqvists starka 64-runda på Europatouren i Spanien för upp henne till en femte plats. Hon är åtta under par efter två spelade rundor.

Anna Nordqvist klättrade rejält under andra rundan i Europatourtävlingen i Spanien och ligger femma inför helgens spel. Den blågula golfstjärnan gjorde bland annat sex raka birdies under sin 64-runda och ligger totalt åtta slag under par, sex bakom ledaren Anne van Dam.

Nederländskan har en fyraslagsledning till spanska tvåan Carmen Alonso.

Caroline Hedwall, som för två veckor sedan vann för första gången på sex år, ligger två slag bakom Nordqvist på elfte plats.

Vinsten i Le Pian-Médoc i början av september var Caroline Hedwalls första på Europatouren på sex år. Det är inte omöjligt att nästa seger kommer redan i helgen.

17-åriga talangen Julia Enström, som gör sin första hela säsong på touren, fortsätter också övertyga och är ett slag bakom Hedwall efter dagens 70-runda.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.