Rory McIlroy. Foto: Bildbyrån

Rory McIlroy skadad igen

Uppdaterad
Publicerad

Världstvåan Rory McIlroy är skadad i revbenen och kommer inte till start i nästa veckas PGA Championship på Wentworth i England.

Den 28-årige nordirländaren som kom tillbaka till spel för en vecka sedan och Players Championship, efter att ha varit ledig en månad från golfen med anledning av sitt bröllop. Han var dessutom borta från golfen i fem veckor i början av året efter problem med revbenen då också.

–Jag har fått en reaktion på min tidigare revbensskada. Jag har fått rådet att ta det försiktigt vilket tyvärr betyder att jag måste dra mig ur BMW PGA Championship nästa vecka. Det är ett tråkigt beslut att ta men jag måste se till att bli fullt frisk. Nu fortsätter jag att förbereda mig för US Open och resten av säsongen, säger McIlroy i ett uttalande i dag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.