Henrik Stenson. Foto: TT Nyhetsbyrån

Stenson klättrade efter superrunda

Uppdaterad
Publicerad

Första rundan blev ingen succé för Henrik Stenson i Europatourtävlingen  Dubai. Men på andra rundan, som avbröts på grund av mörker, var han bäst av alla då han gick runt på 64 slag. Därmed klättrade svensken från plats 69 till åtta.

Stenson är fem slag bakom nordirländaren Rory McIlroy som leder tävlingen. McIlroy var den enda som kunde matcha Stenson då även han noterades för 64 slag.

Alexander Björk hade en sämre andrarunda då han slog 68 slag, men han är fortfarande på en fin fjärdeplats och elva under par totalt.

– Det har varit lite blandat med en del bra slag och en del mindre bra, men jag är nöjd så här långt, säger Björk till svenskgolf.se.

Alex Norén femma

På PGA-touren är Alex Norén femma på åtta under par i amerikanska San Diego. Tre slag bakom ledande Ryan Palmer.

Tiger Woods går vidare till fortsatt spel efter en birdie på sista hålet. Den tidigare världsettan gick andra dagen på ett under par efter totalt fyra birdies, en bogey och en dubbelbogey.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.