Woods långt efter – men har inte gett upp

Uppdaterad
Publicerad

Den stora snackisen inför The Masters var Tiger Woods återkomst till Masters. Men Woods har inte levererat som många, och säkert han själv, hoppats. Även andra rundan blev kämpig.

Första dagen av The Masters gick Tiger Woods på ett slag över par. Andra rundan blev ännu tyngre för golflegendaren som missade många järnslag. 42-åringen gjorde en dubbelbogey och tre bogeys för en 75:a och är nu fyra över par totalt. Han klarade precis kvalgränsen och är 13 slag efter Patrick Reed.

Men Woods har själv inte gett upp hoppet om en seger. Han tror att det krävs två rundor runt 65 slag för at nå dit. Och tror att han kan klara det.

The Masters

– Om jag får igång mitt spel , kommer in i imomentum, säger Woods efter sitt andra varv.

Har du två sådana rundor i dig?

– Ja, jag skulle ha gjort det de två första dagarna om jag slutat efter 16:e hålet... Vi får se om jag kan göra det på 18 hål nu, säger Woods till SVT Sport.

Henrik Stenson ligger trea inför tredje rundan, fyra slag efter ledande Reed.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

The Masters

Mer i ämnet