Hammarby tog tre viktiga poäng i bottenstriden. Foto: Bildbyrån

Hammarby tog två viktiga poäng i bottenstriden

Hammarby tog en väldigt viktig seger mot Önnered på hemmaplan. Segern innebär att laget nu är en poäng bakom AIK i bottenstriden.

Hammarby Handboll är sist i handbollsligan och riskerar att bli nedflyttade. Och laget var i stort behov av en seger i kvällens match mot bottenkonkurrenten Önnered. Och laget tog chansen att haka på lagen ovanför strecket.

Hemmalaget tog kommandot i matchen och hade ledningen i paus med 13-12. Den ledningen tog laget tillvara på och drog ifrån i andra halvlek.

Hammarby vann till slut matchen med 34-29 och har nu 14 inspelade poäng och är bara en poäng bakom AIK och två poäng bakom Karlskrona och Önnered. Det återstår tre matcher i grundserien för Bajen.

– Det var på tiden att vi vann, det behövs nu, säger Hammarbys Fabian Norsten till C More.