H65 Höör tog en enkel seger mot Boden i SHE. Foto: Bildbyrån

H65 Höör hade inga problem att besegra SHE-jumbon Boden.

Till slut blev det med 16 bollars marginal efter seger med 31-15.

Därmed gick H65 upp i serieledning.

Det var aldrig något snack om vilket lag som skulle vinna den här matchen.

Efter 12 minuter hade H65 gått fram till 8-0 och Victoria Larsson hade redan gjort sitt fjärde mål i matchen.

I paus hade hemmalaget gått ifrån till 15-5 och var i en betryggande ledning.

Larsson satte alla avslut

I andra halvlek gjorde H65 ytterligare 16 mål och vann också matchen med samma marginal.

Hemmaspelaren Victoria Larsson var hundraprocentig i matchen med sju avslut och sju mål.

Boden kunde inte upprepa sin fina insats från segermatchen mot Lugi – och förlusten i Höör var den näst största den här säsongen.

Laget tampas främst med Skövde i botten av tabellen, där de båda lagen möts i den sista omgången.

I den andra matchen i SHE under lördagen vann Skara hemma mot Kristianstad med 27-22.

MER HANDBOLL: Nina Dano klar för ny klubb: ”Extremt kul” (3 feb 2021)