Höörs fjärde raka seger – dundrar vidare

H 65 Höör fortsätter att ösa på i SHE. Hemmalaget Kungälv hängde med inledningsvis men när Höör anförda av storskytten Kristin Thorleifsdottir växlade upp orkade inte Kungälv.

Höör vann med 33-27.

21-åriga löftet Kristin Thorleifsdottir var motorn när fjolårets finallag Höör tog sin fjärde raka seger i SHE. Redan i den första halvleken drämde vänsternian in fem mål och låg bakom sitt lags 17-12-ledning.

Kungälv hängde med bra i den andra halvleken, men Thorleifsdottir fortsatte att briljera, kastade in ytterligare tre mål och Höör vann till slut med 33-27. Totalt stod talangen för åtta mål och två assist.

Det var fjärde raka segern för Höör som drygar ut serieledningen ner till tvåan Lugi.