Martina Crhová gjorde åtta mål i Kristianstads seger. Foto: Bildbyrån

Kristianstad tog fjärde raka segern

Kristianstad förlängde sin fina segersvit när man slog det allt mer krisande Kungälv.

Efter en jämn match vann hemmalaget med 23-22.

Tabelltian Kungälv kom till bortamötet mot åttan Kristianstad med en tråkig svit i resultatraden. Kungälv har tre raka förluster och bara en seger på de åtta senaste matcherna. Den sviten ville gästerna såklart bryta, men så blev det inte ikväll. Kristianstad vann med 23-22 efter åtta mål av Martina Crhová. Segern var Kristianstads fjärde raka, totalt har man nu fem segrar på de sex senaste matcherna.

Likaläge i paus

Lagen mötte så sent som för två veckor sedan då tog Kristianstad en klar seger med 30-20. Kvällens match var jämnare. När man gick till pausvila var ställningen 11-11. Även den andra halvleken blev jämn och de två lagen turades om att ta ledningen. Men det var till slut Kristianstad som tog över matchen.

48.42 in i matchen tog man ledningen med 19-17 genom Martina Weisenbilderová. Därefter kom Kungälv aldrig ikapp. Kristianstad vann till slut med 23-22 och Kungälv är nu ett av seriens formsvagaste lag.

Kristianstads skyttedrottning Sarah Carlström stod sju mål ikväll varav fyra kom från sju meter.

KLIPP: Palicka om tiden i landslaget (25/1)