Arkivbild. Melanie Felber. Foto: Bildbyrån.

Stor dramatik när Skara vann mot Skuru

Andra semifinalsmötet blev en riktig rysare.

I matchens sista sekund av förlängningen vann Skara mot Skuru med 28-27.

– Min känsla var att vi kommer vinna, säger Skaras Melanie Felber i C More.

Första semifinalen mellan seriesegraren Skuru och slutspelsnykomlingarna var jämn. Men Skuru vann till slut med en boll, 25-24.

Det andra mötet skulle, precis som det första mötet, bli en tajt kamp.

Bortalaget Skuru hade greppet om matchen efter den första halvleken. Laget ledde med 11-9 – mycket tack vare målvakten Rebecca Nilsson.

Avgjorde i sista sekunden

Men i den andra halvleken hämtade hemmalaget in underläget. När det var mindre än en minut kvar stod det 23-23 och mötet gick till förlängning.

– Min känsla, när det gick till förlängning, var att vi kommer vinna, säger Skaras Melanie Felber i C More.