Sverige föll mot Tyskland i U21-VM efter förlängning. Foto: Youtube/Algeria Handball 2017

Sveriges U21-herrar utslagna – efter drama

Sverige är utslaget ur U21-VM i handboll.

Tyskland vann en riktig rysare som gick till förlängning där det blev 31-28 efter två tyska mål sista minuten.

Sverige var underdogs inför men hade en ledning med 21-18 med 20 minuter kvar. Då började tyske Joel Berlahm agera levande vägg i tyska målet.

Emil Hansson ordnade dock kvittering 26-26 och efter att Anton Hagvall räddat tyskarnas skott i sista sekunden gick matchen till förlängning.

I förlängningen var det 28-28 halvvägs men i andra femminutaren åkte Sverige på två offensiva fouls och Tyskland kunde vinna. Därmed har kullen 96/97 spelat sin sista mästerskapsmatch i turneringen som avgörs i Algeriet.