Foto: Bildbyrån

Viktig poäng för Kristianstad mot kroatiska mästarna

Uppdaterad
Publicerad

Det såg ut som Albin Lagergren skulle skjuta hem segern till Kristianstad i Champions League-mötet med Zagreb, men bollen stannade förädiskt på fel sida mållinjen och matchen slutade 28-28.

Hemmalaget kom till mötet med de kroatiska mästarna med gott självförtroende efter fyra raka segrar i ligan och Kristianstad besegrade Zagreb förra året när de möttes. Gästerna spelade dock riktigt bra och anförda av Zarko Markovic hade men en 16-14 i halvtid och även med 27-24 på slutet.

Det var då hemmalagets Albin Lagergren klev fram med starkt skytte från nio meter lyckades han se till att Kristianstad gick upp till 28-28... och så var det där skottet i slutsekunden som gick via målvakten i stolpen och ut. Trots allt en viktig poäng i Champions League-premiären.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.