Far och son Nylander lämnar Rögle

Uppdaterad
Publicerad

Michael och William Nylander lämnar Rögle. –Vi väljer att avbryta sammarbetet med Modo, samtidigt väljver Michael Nylander att flytta hem till familjen, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson till klubbens hemsida.

William Nylander har varit utlånad från Modo till Rögle men har de tio senaste matcherna spelat i Modo. Örnsköldsviksklubben har nu bett om att behålla William Nylander fler matcher och då väljer Rögle att avsluta samarbetet med Modo.

– Modo har varit skadedrabbat på slutet och bett om att behålla William ytterligare ett antal matcher. I och med det väljer vi i Rögle att avbryta samarbetsavtalet med Modo. Vi vill dock tacka klubben och Markus Näslund för ett väldigt gott samarbete och önska William lycka till, säger Anders Carlsson.

Hockeyallsvenskan 2013-2014

Pappa Michael Nylander väljer samtidigt att flytta hem till familjen i Stockholm.

– Vi har haft ett jättebra snack med Micke som varit oerhört professionell. Han väljer nu att flytta hem till familjen i Stockholm. Micke har visat en proffsighet som vi sällan skådat. En oerhört meriterad och målmedveten hockeyspelare. Han har satt avtryck hos våra unga spelare, säger Carlsson.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Hockeyallsvenskan 2013-2014

Mer i ämnet