Kim Nilsson förlorare i SSL-återkomst

Comebacken i innebandyns högstaliga blev inte vad Kim Nilsson hade hoppats på.

För i säsongspremiären förlorade hans Kalmarsund hemma mot Höllviken med 5–6.

Innebandystjärnan Kim Nilsson, tillbaka i SSL efter fyra år, blev målskytt med en kvittering till 3–3 för nykomlingen Kalmarsund somledde matchen tre gånger.

Men trots det så föll Kalmarsund efter att gästernas Linus Bergström guidat Höllviken till en öppningsseger i slutet av tredje perioden.

Han gjorde själv kvitteringen till 4-4 och var den som också satte ledningsmålet några minuter senare.

Dessutom passade 20-åringen fram till lagets sjätte som skulle bli det avgörande i matchen.

6-5-seger för Höllviken efter hattrick av Bergström som redan efter premiären gjort fler mål än vad han gjorde på 31 matcher förra säsongen.