Isabella Krantz lägger ned den aktiva karriären. Foto: Bildbyrån

Innebandyprofilen Krantz: ”Det blev ett snöpligt slut”

Uppdaterad
Publicerad

I det första avsnittet av SVTs Bollstjärnorna hör vi Sveriges mesta landslagsspelare Isabell Krantz berätta om hur hela karriären fick ett snöpligt slut.

Med två omgångar kvar av seriespelet stängde innebandyn ner och det som skulle bli Isabell Krantz sista slutspel ställdes in. Det var redan bestämt att det skulle vara sista säsongen som hon spelade. Tyvärr fick hon inte spela slut den och det blev mer känslosamt än vad hon trott.

– När beskedet kom att säsongen var över då brast det kan man säga jag var väldigt ledsen, säger hon i SVT Sports Bollstjärnorna.

Samtidigt som det var svårt att tackla att inte få vara den som bestämmer själv när det är över så har den rutinerade landslagsspelaren full förståelse för att det var tvunget att bli som det blev.

– Det är ju som det är och det är för allas bästa som det blir inställt.

SE HELA FÖRSTA AVSNITTET HÄR:

Bollstjärnorna

I början på juni samlade SVT Sport fem landslagsdamer i fem bollsporter för ett samtal om våren och om hur coronapandemin har påverkat dem.

Deras samtal kommer att visas i fyra avsnitt under sommaren. Vi får även se dem tävla på ett lättsamt sätt i varierande bollsporter.

De fem bollstjärnorna är :

Isabell Krantz – Innebandy

Michelle De Jongh – Fotboll

Kalis Loyd – Basket

Isabelle Haak – Volleyboll

Oliva Mellegård – Handboll

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.