Ny torsk för jumbon – trots skottdominansen

Det blev en ny förlust för Warberg IC, när laget förlorade bottenmötet med Skoghalls IBK.

Trots att laget vann skotten i den tredje perioden med 14-4 förlorade de matchen med 6-4 och står fortfarande utan seger.

Skoghall gjorde ett mål på fyra skott i den andra perioden och ledde med 4-2 inför den tredje perioden.

I den sista perioden sköt Warberg 14 skott och lyckades visserligen göra två mål framåt. Men återigen lyckades hemmalaget göra mål på få antal avslut. Fyra skott blev två mål och warberg, som i fjol undvek nedflyttning som sista lag, är fortsatt placerat jumbo i damernas SSL med endast två inspelade poäng.

Nykomlingen Skoghall, som också är placerat under strecket, har nu spelat in sex poäng, samma som Sirius och Dalen som befinner sig på säker mark.