Djurgården ”hade sallad i handlederna” i innebandypremiären

Uppdaterad
Publicerad

Sirius vann innebandypremiären i SSL mot nykomlingen Djurgården med 7-3 efter att hemmalaget varit överlägset.

– Det går inte när man har sallad i handlederna, säger Djurgårdens veteran Patrik Kareliusson.

Emil Eriksson hade en trevlig fredagskväll och gjorde avslutande 6-3 och 7-3. Han hade dessutom en assist till 4-2-målet.

– Det känns otroligt kul och asroligt att få göra mål. Det klickar mer och mer och sedan rinner det bara på. Allt kändes bara jättebra i dag. Alla presterade bra i dag, säger Eriksson medan högljudda fans håller igång i IFU Arena i Expressens sändning.

”Måste visa bättre tålamod”

Siriusspelarna klappade mot klubborna och tackade publiken i Uppsala efter den tidiga serieledningen. Nykomlingen Djurgården har inte vuxit in i SSL-kostymen och har en del att komma tillrätta med.

– Det rann iväg på slutet. Vi kom aldrig ikapp dem, kändes som om de hela tiden hade två måls ledning. Vi måste visa bättre tålamod. Det är en premiär och det är många spelare som gör sin första match i SSL. Tycker att vi skapar fruktansvärt mycket men det går inte när man har sallad i handlederna, säger Djurgårdens veteran Patrik Kareliusson i en målande beskrivning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.