Malmö förlorade med 0-4 mot Djurgården. Foto: Bildbyrån

Andra raka nollan för Malmö

Uppdaterad
Publicerad

Det tog mer än halva matchen innan Djurgården tog ledningen med 1-0. Men efter det lossnade det, och till slut vann stockholmarna med hela 4-0. För Malmö var det andra raka förlusten med 0-4.

– Vi behöver kanske göra lite mål också, säger Malmös tränare Peter Andersson till C More.

Djurgården var det spelförande laget hela matchen, men till en början hade de svårt att få pucken förbi Oscar Alsenfelt. Men när det lossnade, då lossnade det rejält.

Efter Albin Grewes 1-0 med drygt tre minuter kvar av andra perioden tog det nämligen inte lång tid innan Robin Norell kunde utöka ledningen till 2-0 med en minut kvar av andra.

Och Tredje perioden startade som den andra slutade, men hemmajubel. Anton Hedman stod framför mål och kunde sprätta upp pucken i nättaket.

– Jag tycker vi gör en bra match. Vi gör ett tidigt mål i tredje och efter det spelar vi av matchen, säger målskytten till C More.

Malmö var aldrig nära att ta sig tillbaka efter det. Istället var det Djurgården som pressade på ytterligare, och drog ifrån ytterligare när Niclas Bergfors fastställde slutresultatet 4-0. För Malmö är det nu två raka matcher där laget blivit nollat.

– Vi behöver kanske göra lite mål också. Vi gör en bra match tills de gör två snabba på oss i andra, säger Peter Andersson till C More.

SHL

Djurgårdens IF logo

Djurgårdens IF

4 - 0

IF Malmö Redhawks logo

IF Malmö Redhawks

0-0, 2-0, 2-0
Hovet, Stockholm
Publik: 6124

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.