Calle Clang skadade sig i samband med en räddning. Foto: Bildbyrån

Calle Clang skadad när Rögle slog Djurgården

Rögle är alltjämt obesegrat på hemmais.

Skåningarna vann med 3-2 mot ett krisande Djurgården – men oroväckande bilder på Calle Clang som tvingades utgå skadad.

Rögle fick en smakstart i när det var toppen mot botten som ställdes mot varandra på lördagseftermiddagen. När den första perioden var färdigspelad hade man en 2-0-ledning efter mål av Ludwig Larsson och Adam Edström.

Sedan fick hemmalaget, som ännu inte förlorat på hemmais, se Djurgården komma tillbaka. Samtidigt tvingades JVM-målvakten Calle Clang utgå skadad.

Det var när Djurgårdens forwardstalang Filip Cederqvist skrinnade sig in framför mål och avslutade som orsaken till bytet uppstod. 19-årige Clang räddade med plocken, men blev sedan pååkt av just Cederqvist, vilket gjorde att han grinade illa och tvingades bryta matchen.

I den tredje perioden lyckades dock Rögle, genom Samuel Johannesson, sätta matchavgörande 3-2 – vilket också blev slutresultatet.

– Jag försöker bara få den på mål. Sedan tycker jag vi stänger ner dem, säger Röglebacken i C More efter segern.