Dif-stjärnan: ”Färjestad har en drös med hockeymördare”

Djurgårdens veteranback Jason Garrison satt på botbänken efter en slashing i nacken när Färjestad gjorde 1–0 i semifinal 2 – men hans lagkamrat tycker att laget spelar för snällt.

– Vi måste spela fulare, de har en drös med hockeymördare så vi måste spela minst lika fult som dem, säger Dick Axelsson till C More.

Michael Lindqvist kunde i Färjestads vassa powerplay – med två skott från exakt samma vänsterposition – samla på sig ett mål och en assist och ta sitt lag till en 2–0-ledning i period 2 – i semifinal 2.

Hemmalaget Djurgården hann kvittera strax innan den andra periodpausen när backstjärnan Linus Hultström pricksköt i bortre krysset. Då passade en annan Dif-stjärna på att såga motståndet i pausintervjun.

– Vi måste komma upp. Vi måste spela fulare, de har en drös med hockeymördare så vi måste spela minst lika fult som dem, sade Dick Axelsson till C More.