Djurgårdens Alice Östensson jublar efter ett mål mot AIK i december förra året. Arkivbild. Foto: Bildbyrån

Djurgårdens vann efter stark slutperiod

Inte samma hysteriska glädje kanske men precis som på Östgötaporten i Norrköping hade Djurgården skäl att fira i Husby ishall kväll. SDHL-laget gjorde en stark tredje period och vände till seger mot Leksand.

Gästerna från Leksand tog ledningen genom Kajsa Armborg i mittperioden. I sista perioden vände dock hemmalaget på steken när Lovia Blom kvitterade och Dominique Kremer satte 2-1. Med sju minuter kvar punkterade  Julia Östlund  matchen med sitt 3-1.  Djurgården är kvar på tredje plats i tabellen medan Leksand befäster sin jumboposition.