Fjärde raka förlusten för IK Oskarshamn

Joakim Thelin deppar efter en tung kväll i Göteborg.

IK Oskarhamn föll med 1-4 på bortais – lagets fjärde raka förlust.

Med tre raka förluster i ryggen blev ett tungt möte med Frölunda tyngre för IK Oskarshamn med en tidig utvisning på forwarden Kim Strömberg.

Kommunikationen brast i bytet och det skulle kosta klubben ett mål i baken. Frölundas Simon Hjalmarsson, som spelar sin 300:e match för klubben, satte 1-0.

Frölunda visade på fortsatt aggressivitet mot ett hårt hemarbetande Oskarshamn, och i den andra perioden kommer Stefan Elliotts 2-0-mål, skottet gick rakt in mellan benen på målvakten Joe Cannata.

Fjärde raka förlusten för Oskarshamn

Och frustrationen hos Oskarshamn blev om än mer påtaglig när det hettade till mellan Mats Rosseli Olsen och Nichlas Torp. Hugg framför målet ledde till knytnävar i mittzonen. Båda visades ut.

I tredje perioden gick det undan. Max Friberg gjorde 3-0 följt av ett tätt 4-0 genom Nicklas Lasu.

– Tycker att alla blivit starkare med pucken, säger Lasu till Cmore.

Frölunda fortsatt obesegrat på hemmaplan

Med 15 sekunder kvar spräckte Oskarshamn nollan. Men faktum kvarstår, 4-1 till Frölunda.

– Det är lite frustrerande i egen zon, säger Oskarshamns Johannes Salmonsson.