HV71 bröt förlustsvit

HV71 såg ut att gå mot tre poäng hemma mot Malmö men med bara en minut och elva sekunder kvar fick gästerna in kvitteringen. Matchen till förlängning där Kevin Stenlund till slut avgjorde för hemmalaget när han satte 5-4 efter pass från Martin Thörnberg.

Det stannade till slut vid tre raka förluster för HV71. Erik Andersson gjorde första målet för säsongen när han såg ut att ha gjort segermålet i början av tredje perioden. 23-åringen som fick istid först i andra perioden efter att Mattias Tedenby klivit av skadad tog chansen och sköt ledningen till HV71 med 4-3. Malmö med sju raka bortasegrar tog sig trots allt tillbaka och det blev bara två poäng för hemmalaget.

– Det svänger ju fram och tillbaka hela matchen idag. Vi skapar en hel del chanser, men vi är för svaga i egen zon, säger Johan Lindbom till C More.