Klefboms första mål för säsongen

Edmontons Oscar Klefbom satte sitt första mål för säsongen mot New Jersey i en match som slutade 6-3 i Edmontons favör.

– Det var ett stort mål för laget, och för mig, säger Klefbom efter matchen.

I en match som Edmonton tog greppet om redan från början, höll hemmalaget på att bli skakade av New Jerseys 19-åring, Jesper Bratt. Bratt som debuterade i Devils 7 oktober i år, satte 2-2 fem minuter in i andra perioden och gjorde därmed sitt femte mål för säsongen.

”Stort mål för mig”

Bara 61 sekunder senare skulle Edmontons Oscar Klefbom sätta stopp på New Jersey och sätta dit 3-2-målet och även sitt första mål för säsongen. Efter det lyckades Jersey inte komma tillbaka och matchen slutade 6–3 till Edmonton.

– Det var ett stort mål för laget, och för mig, säger Klefbom till nhl.com.

– Det har varit väldigt frustrerande för hela laget, vi har inte gjort så många mål. Det gäller för mig också, jag har varit en del av det, fortsätter han.