Landslagsmålvakten klar för Luleå

Uppdaterad
Publicerad

Nu är det klart. Som SVT Sport tidigare kunde avslöja är Brynäs målvakt Sara Grahn klar för SDHL-rivalen Luleå. Något landslagsmålvakten nu själv bekräftar.

”Det har varit ett tufft beslut”, säger Grahn i ett pressmeddelande.

SVT Sport har tidigare avslöjat om att Sara Grahn lämnar Brynäs för finalmotståndaren Luleå. Nu bekräftar Damkronornas målvakt att flytten är klar.

”Det har för mig varit ett tufft beslut, jag har funderat och det har inte varit ett lätt beslut att ta. Men jag känner att det är rätt för mig att testa på något nytt och få möjligheten att utvecklas vidare i en ny miljö”, säger Grahn i ett pressmeddelande.

Grahn har tidigare dementerat att en flytt varit på gång men skriver nu även i en post på Instagram om sina känslor inför flytten från Brynäs där hon spelat 225 SDHL-matcher under åtta säsonger.

”Jag har under 8 år varit med om både framgång och motgång och jag är så otroligt stolt och tacksam att jag fick komma till Brynäs och tillbringa 8 fantastiska år här”

insta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.