Lassinanttis stormatch stoppade Djurgården

Djurgården sköt och sköt, men Joel  Lassinantti gjorde en stormatch för Luleå. 45 räddningar innan straffarna för målvakten, som såg till att gästerna kunde vinna i Globen med 2-1.

21-4 i skott i första perioden, men Djurgården hade förtvivlat svårt att få hål på Joel  Lassinantti.

I andra perioden lyckades istället Johan Forsberg överraskande sätta 1-0 till gästerna, som såg ut att vinna under ordinarie tid. Men med knappt sex minuter kvar satte Andreas Enqvist 1-1 i powerplay, och tvingade fram förlängning och sedan straffar.

Där var det bara Niklas Olausson som lyckades göra mål.

– Vi ska inte vara med efter första perioden. Det är han som håller kvar oss i matchen. Jag får gå in och ge honom en kram nu och tacka för segern, säger Olausson i C More.