Marcus Johansson avgjorde mot Carolina. Foto: Bildbyrån/Arkiv

Marcus Johansson avgjorde för New Jersey

Marcus Johansson gjorde två mål när New Jersey Devils besegrade Carolina Hurricanes med 3-2.

Johanssons första mål betydde 2-0 till hemmalaget och kom när forwarden påpassligt höll sig framme på en retur med mindre än minuten kvar av den första perioden.

Det andra målet var ett svensksamarbete. Devilsforwarden Jesper Bratt fick tag i pucken i egen zon och satte fart innan han till slut hittade fram till Johansson som kunde direktskjuta in det matchavgörande 3-1-målet med fyra minuter kvar att spela.  Målen var Johanssons nionde och tionde för säsongen. Carolina lyckades få in en reducering genom Teuvo Teravainen, men närmare än så kom de inte.

Segern innebär att New Jersey sätter stopp för en tre matcher lång förlustsvit.