Brynäs Felix Sandström släppte in två mål på nio minuter i final sex Foto: Bildbyrån

Mardrömsstart för Sandström

19-årige Felix Sandström har hyllats för sina insatser i Brynäskassen.

Men ikväll blev han utbytt redan efter nio minuter – efter att ha släppt in två tveksamma mål.

När Brynäs vann senast höll Felix Sandström nollan. Men idag hade 19-åringen en allt annat än lyckad kväll i final sex mot HV71. 5,35 in i första perioden tappade målvakten in pucken efter ett inte alltför lurigt skott.

Och fyra minuter senare sköt Simon Önerud in 2-0 mellan skydden på Sandström – som då inte fick fortsatt förtroende av Thomas Berglund. Då hade bara drygt nio minuter gått av matchen. Istället fick David Rautio ta plats i buren.

HV71 vann till slut 5-3 efter en dramatisk avslutning på matchen.