Mikael Backlund med ett mål och två assist när Calgary tog sjätte raka segern. Foto: TT Nyhetsbyrån

Poängfest av Mikael Backlund

Mikael Backlund gjorde ett mål och två assist när hans Calgary vann över Florida med 4–2 i NHL-ishockeyn. Calgarys sjätte raka vinst.

Backlund fastställde slutresultatet i matchens sista minut när han gjorde sitt nionde mål för säsongen. Florida jagade en kvittering och hade tagit ut målvakten när Backlund, framspelad av Matthew Tkachuk, satte pucken i tom kasse.

Matthew Tkachuk var sist på pucken när Backlund i mitten av den andra perioden noterades för assist till 2–1-målet. Drygt fem minuter senare plockade han poäng igen när Johnny Gaudreau drygade på ledningen i numerärt överläge.

4-2 segern är Calgarys sjätte raka vinst.