Stefan Bengtzén under en pressträff i Malmö Foto: Bildbyrån

Stefan Bengtzén ny GM i Örebro Hockey

Publicerad

Stefan Bengtzén fick sparken som General Manager av Brynäs för ett år sedan. Nu är 56-årige Bengtzén klar för Örebro.
– Det känns otroligt spännande och inspirerande att få den här chansen i en klubb som är på väg framåt, säger Bengtzén.

Stefan Bengtzén är ny General Manager i Örebro Hockey. Han verkade som sportchef i Brynäs från säsongen 2014/15 till och med säsongen 2018/19. Stefan kommer senast från rollen som ligachef HockeyAllsvenskan.

– Det känns otroligt spännande och inspirerande att få den här chansen i en klubb som är på väg framåt. Jag vill vara med och bidra till helheten, där Örebro Hockey ska vara en stabil SHL-förening som år efter år är med och slåss på en hög nivå, säger Stefan Bengtzén till klubbens hemsida.

Örebro Hockeys VD, Mikael Johansson, om det nya tillskottet:

– Vi är mycket nöjda med att vi lyckats rekrytera Stefan Bengtzén som ny General Manager för Örebro Hockey. Stefan har alla de egenskaper och den erfarenhet som krävs för att axla detta ansvar. Genom rekryteringen av Stefan förstärker vi den sportsliga organisationen avseende A-laget och utvecklingsverksamheten, säger Johansson.

Bengtzén börjar sin anställning i Örebro Hockey den 18 november och kontraktet gäller till och med säsongen 2021/22.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer