Robin Lehner blev matchhjälte när Vegas bröt förlustsviten. Foto: TT

Lehner matchhjälte när Vegas bröt förlustsvit

Vegas nätade fyra gånger i den andra perioden mot St. Louis Blues. Och tog därmed sin första seger på fyra matcher.

Men, den riktiga vinnaren var svenske Robin Lehner som räddade 31 skott när Vegas vann med 6-1.

Det är fortsatt tungt för St. Louis Blues. Missouri-laget har gjort åtta mål på sju matcher.

Och i går åkte de på sjunde raka förlusten när gästande Vegas drog ifrån i den andra perioden.

Vegas skulle sätta sig i förarsätet och Tomas Nosek skulle näta för bortalaget och strax därefter skulle bortalaget utöka ledningen.

Men Tyler Bozak skulle reducera till 2-1 för St. Louis. Det skulle dessvärre bli hemmalagets enda mål.

Lehner matchvinnare

Fyra puckar gick bakom hemmalagets målvakt, Ville Husso i den andra perioden. Men efter att han släppt in fem mål på 18 skott byttes han ut i den andra perioden.

Det gick betydligt bättre för Vegas-målvakten, Robin Lehner som stod för en gedigen insats och kunde föra bortalaget till sin första vinst på fyra matcher.

Svensken räddade 31 av 32 skott, och hade en räddningsprocent på 96,9.

Pietranglo tillbaka i St. Louis

Alex Pietrangelo vann Stanley Cup med St. Louis, 2019. Året därefter skulle han skriva på ett tolvårigt kontrakt för Vegas – och i går var han tillbaka på Enterprise Centre för första gången sedan övergången.

Och i sin första match tillbaka i storstaden stod försvararen för en assist.