Timrå tog revansch på Modo i andra matchen på två dagar. Foto: Bildbyrån

Timrå tog revansch på Modo

Uppdaterad
Publicerad

Det blev oavgjort i tvådagarsslaget om Västernorrland.

Modo vann i söndags – medan Timrå tog revansch under måndagskvällen.

Timrå vann det andra mötet på två dagar med 3-1.

Timrå befäste sin serieledning i Hockeyallsvenskan efter att ha tagit revansch på Modo i måndagskvällens match i NHC Arena.

Efter Modo-seger med 2-1 i söndags, så tog Timrå greppet om matchen med 2-0 efter halva matchen då Viktor Lodin sköt hemmalagets andra mål.

Modo kom dock tillbaka och reducerade till 2-1 genom Daniel Sylwander bara knappt minuten senare.

Men Modo kom aldrig närmare. Med 55 sekunder kvar så sköt TimråsJacob Blomqvist 3-1 i öppen Modo-bur när Modo tagit ut målvakten Anthony Peters.

Timråstjärnan Jonathan Dahlén var nöjd med trepoängaren.

– Jag tycker att vi gjorde det bra. Det känns riktigt skönt att studsa tillbaka, och det var skönt att få revansch direkt. Man var lite extra besviken efter matchen i söndags där jag tycker att vi hade övertag i kvalificerade målchanser, säger Jonathan Dahlén till C More. 

Timrå leder en haltande allsvensk tabell med 12 poäng före Björklöven och har imponerande 55 plusmål i målskillnad (106-55).

HockeyAllsvenskan

Timrå IK logo

Timrå IK

3 - 1

MODO Hockey logo

MODO Hockey

1-0, 1-1, 1-0
NHC Arena, Timrå

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.