Pittsburgh besegrade Anaheim. Foto: Bildbyrån

Tionde raka förlusten för Anaheim – tappade allt på 48 sekunder

Det hjälpte inte att Anaheim hade ledningen halvvägs in i den tredje perioden hemma mot Pittsburgh Penguins.

På bara 48 sekunder vände gästerna.

För Rickard Rakell och hans Ducks var det tionde raka förlusten.

Rickard Rakell gjorde comeback i förrgår mot Ottawa Senators efter att ha missat 13 matcher på grund av en fotskada.

Men svenskens inträde i laget har inte fått någon direkt effekt.

I natt kom tionde raka förlusten mot Pittsburgh, utan Patric Hörnqvist som dras med en hjärnskakning.

Dahlin med dubbla poäng

Detta trots att Ducks hade ledningen med 4-3 när drygt tio minuter återstod av matchen. Då hade laget dessförinnan även haft 3-0 efter att Jakob Silverberg gjort sitt tolfte mål för säsongen och Rickard Rakell haft en assistpoäng.

Men sedan var det roliga slut. Tanner Pearson kvitterade med 10.27 kvar av matchen och 48 sekunder senare satte Phil Kessel 5-4. Matchen slutade 7-4.

Stjärnrookien Rasmus Dahlin noterades för sin 18:e och 19:e assist för säsongen när hans Buffalo besökte Carolina. Trots Dahlins dubbla målgivande passningar förlorade ändå Sabres till slut med 4-3.