Tränaren rasande efter tacklingen på stjärnan: ”Pissdåligt”

Djurgårdens stjärna Jacob Josefson tacklades tufft av Darren Nowick och klev av skadad.

Efteråt sågade Robert Ohlsson domarnas beslut.

– Det är en jättesen tackling och den kommer från blinda sidan. Det där är pissdåligt av dem, säger Djurgårdstränaren innan han avbryter intervjun med C More.

Åtta minuter in i mötet mellan Djurgården och Skellefteå hettade det till på isen.

Detta när hemmalagets Darren Nowick tacklade stockholmarnas stjärna, Jacob Josefson. Tacklingen sågs som aningen sen, amerikanen fick två minuters utvisning för ”late hit” och Josefson lämnade matchen.

”Pissdåligt av dem”

I pausintervjun inför den andra perioden var Djurgårdens tränare Robert Ohlsson förbannad.

– Jag tycker att det är skitdåligt av domarna, jag måste säga det. Det är en jättesen tackling och den kommer från blinda sidan. Det där är pissdåligt av dem måste jag säga, säger Ohlsson innan han slänger av sig sitt headset och lämnar intervjun.

Josefson spelade bara 30 matcher för Djurgården under fjolåret på grund av skadeproblem. Nu kan det vara så att lagets förstacenter återigen blir frånvarande.

Matchen då?

Den vann hemmalaget med 3-1 där Oscar Möller blev en av målskyttarna. Det var den rutinerade stjärnans första mål för säsongen – i 18:e matchen.

Darren Nowick som tacklade Josefson stängde matchen med sitt 3-1-mål.